Dagens fynske frokost: spinatfrikadeller & lime (og meget, meget mere rigtig god mad). 17. august 2008 Indlægsnavigation Selvom det var en dejlig sommerdag, så nød jeg at strikke dagen lang. Færøsk sirritogv…nydelse!En kommunikationsbrist betød (jeg må nok erkende ansvaret herfor) har medført lidt vel rigelige mængder af mad i vores køleskab 2 thoughts on “Dagens fynske frokost: spinatfrikadeller & lime (og meget, meget mere rigtig god mad).” Ser ud, som om I godt kan lide grøn mad hjemme hos jer. Hvor mon man finder opskriften? Jeg har ikke selv lavet dem, men de var lavet af spinat og krydret med garam masala, så måske en nordindisk/pakistansk opskrift? Comments are closed.
Jeg har ikke selv lavet dem, men de var lavet af spinat og krydret med garam masala, så måske en nordindisk/pakistansk opskrift?
Ser ud, som om I godt kan lide grøn mad hjemme hos jer. Hvor mon man finder opskriften?
Jeg har ikke selv lavet dem, men de var lavet af spinat og krydret med garam masala, så måske en nordindisk/pakistansk opskrift?